Den här kliniken har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.Certifiering
Kliniker kan använda loggan ”Certifierad för estetisk injicering” om de har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.
För mer information besök estetiskainjektionsradet.se

×

Filorga®

Hög kvalitet:

FILORGA Laboratoriet grundades 1978. ISO 13485: farmaceutisk kvalitet.

Mesolift lösning med EG-märkning.

– Topp 5 inom kosmetiska medicin laboratorier i Världen.
– Finns i över 60 länder.
– Mer än 10 miljoner kosmetiska behandlingar.
– Bästa tillväxten på marknaden under de senaste 3 åren.

Mesoterapi med FILORGA

Anti-aging mesoterapi eller mesolift är en teknik som består av multipla injektioner i den ytliga dermis (epidermis) med en mycket tunn nål. Små mängder av NCTF, en multi vitaliserande näringsprodukt, injiceras nära cellerna i dermis och stimulerar dess förnyelse.

Ålder, solexponering och andra yttre faktorer påverkar hudens åldrande. Det ämne som bevarar hudens ungdomliga utseende är hyaluronsyra, vilket minskar i kroppen när vi åldras. Förlusten av hyaluronsyra gör att huden tappar sin elastcitet, normala hudton och styrka vilket skapar rynkor.

NCTF är en serie anti-aging produkter som består av hyaluronsyra och 55 näringsrika aktiva ingredienser. NCTF återställer hudens förlust av elasticitet och styrka samt förebygger rynkor.

 Behandla:

✓ Ansikte

✓Hals

✓Dekolletage

✓Händer

✓ Armar

✓Mage

För mer information: filorgasverige.se/mesoterapi/

Distributör Filorga Sverige: Nordic Medical Sweden AB
  • certified restylane clinic
    Top